Vähittäiskauppatuotteet

Mehut

Suoraan pohjoisen luonnosta, kylmäpuristettuina, hellävaraisesti käsiteltyinä. Valmistamme mehuja tyrnistä, karpalosta, mustikasta ja puolukasta, hedelmäsokerilla makeutettuna tai makeuttamattomana. Tuotteissamme säilyvät marjojen alkuperäiset, maukkaat aromit ja niiden ravintoaineet. Mehut ovat 0,5 litran pulloissa ja niitä myydään 6 ja 12 pullon myyntierissä.Luomumehut

Valikoimaamme kuuluvat säilöntäaineettomat, luomuraaka-aineista valmistetut luomumehutiivisteet: mustaherukka, mustikka, puolukka-karpalo ja sekamehu. Mehut pakataan 0,5 litran pulloihin, myyntierä 6 pulloa.

ILO-mehut

Saatavilla myös mehuja, joita voit nauttia sellaisenaan janon yllättäessä. Valittavana sokeroituna karpalo ja mustikka-vadelma sekä makeuttamaton omena. Mehut pakataan 200 ml:n pulloihin, myyntierä 12 pulloa.

Hillot ja hyytelöt 

 

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hedelmäsokerilla makeutetut hillot. Hillojen reseptit on valmistettu yhteistyössä Suomen Diabetesliiton ja Helsingin Yliopiston kanssa silmälläpitäen diabeetikkojen tarpeita. Valmistamme hilloja tyrnistä, vadelmasta, mansikasta ja mustaherukasta. Lakkahilloa myymme sokeroituna 280 g:n purkeissa. Hedelmäsokeroidut hillot ovat 425 g:n purkeissa ja niitä myydään 8 purkin myyntierissä.Hyytelövalikoimaamme kuuluvat karpalo-, mustaherukka- ja tyrnihyytelö. Hyytelöt ovat 280 g:n purkeissa ja niitä myydään 8 purkin myyntierissä.Metsäsienet 

Metsäsienet kuuluvat vähittäiskaupoille tarjottavaan tuotevalikoimaamme. Valikoimastamme löydät mietoon suolaliemeen (4%) pakatut metsäsienet, jotka ovat käyttövalmiita. Saatavilla nyt herkkutatti, kantarelli, korvasieni, metsäsienisekoitus (kuutioitu), mustatorvisieni ja suppilovahvero.

Marjajauheet

Valikoimaamme kuuluvat marjajauheet, joissa on valittavana 75 g:n pussit. Marjajauheista tällä hetkellä saatavana karpalo-, mustaherukka-, mustikka- ja tyrnijauheet. Kuivaustekniikkamme säilyttää marjan alkuperäisen maun, aromit ja ainesosat.
Marjajauheet sopivat nautittavaksi puuron, viilin tai jogurtin kanssa ja antavat makua salaattikastikkeisiin ja marinadeihin.

Kuivatut, makeat karpalot

Tuomme maahan kanadalaisia kuivattuja, makeita karpaloita. Karpaloa on saatavana ruokosokerilla tai omenatiivisteellä makeutettuna.
Marjat ovat hyviä sellaisenaan naposteltavana tai käytettävinä leivonnassa. Kokeile marjoja myös juustotarjottimella tai glögissä. Kuivatut, makeat karpalot on pakattu 150 g:n pusseihin ja myydään 12 pussin myyntierissä.

Alkoholijuomat

Uutuutena kesällä 2013 myyntiin tullut SÖR-omenasiideri on valmistettu suomalaisista omenoista mäskikäyttämällä ja tammikypsyttämällä. Siiderissä ei ole keinotekoisia aromeja vaan tuotteen maku tulee tuotteen valmistukseen käytetyistä suomalaisista omenoista.

Muut tuotteet

Kysy myös erilaisia lahjarasioitamme ja -pakkauksiamme, kun etsit liikelahjoja, palkintoja tai haluat muistaa ystävääsi.


Lisätietoja tuotevalikoimastamme myyntipalvelustamme puh. +358 (0)5 544 7900 tai sähköpostitse info@kaskein.fi  

 

Links:trx for sale
trx australia
discount trx
trx buy
trx for sale
trx australia
trx australia